Leírás

A hosszas ülőmunka megterheli a gerincet és a csípőt.  Enyhítse derékfájdalmait az Xcomf ülőpárnával, mely olyan stabil tartást nyújt, hogy ha tojásokra ülne vele, nem törnének össze! Búcsúzzon el a derék-, csípő- és ízületi fájdalomtól, melyet az egésznapos ülés okoz. Az Xcomf Ülőpárna teljesen igazodik testvonalához és eloszlatja a nyomást.

Adja meg hátának, derekának és csípőjének a legjobbat! Azonnal fogja érezni az enyhülést, már pár perc használat után nem is fogja érteni, hogy bírta nélküle korábban a hosszas irodai munkát vagy az autóban töltött órákat.  Segédeszköz, mely végigkíséri sokféle élethelyzetben és mindvégig enyhítést nyújt a fájdalomban – még akár amikor gyermeke, párja vagy barátja  meccsét is megy végigszurkolni.

Az Xcomf kiemlekedő egyedi méhsejt kialakítású formájával.  A támasztó párnára ülve azonnal magába szippantja a kényelem, mely egyben nagyszerű támaszt nyújt derekának.  Sajátos ultra-flex polimer anyagának köszönhetően kitűnő szellőzésű, így használat során is kellemesen hűvös tapintású.

Az Xcomf ülőpárna alkalmas mindennapi használatra. Megőrzi formáját mindennapos használat ellenére is! Amennyiben szüksége van támaszra ülőmunkájához, otthon vagy az autóban, az Xcomf párnát Önnek találták ki!