Leírás

 

A gyűrődések eltüntetése a kézi ruhagőzölővel még egyszerűbb lesz! Nincs szükség vasalódeszkára, ezért a készüléket magával viheti nyaraláskor, üzleti útra

A 1500 W teljesítménynek és a készülék könnyű súlyának köszönhetően a ruhagyűrődés ezután a múlté. 110 ml-es kivehető víztartállyal rendelkezik. Hosszú tápkábelének köszönhetően könnyű vele a vasalás.

A gőz folyamatos kiengedése révén a készülék használatával ruhájából eltűnnek a kellemetlen szagok és a baktériumok 99,9%-a. Rendszeres használatával időt és pénzt takaríthat meg, megspórolhatja a tisztítóknál hagyott magas összegeket, ruháinak élettartama meghosszabbodik.

 

 

Vasalás deszka nélkül
A kézi ruhagőzölőt vasalódeszka nélkül tudja használni, függőlegesen a felakasztott ruhákon. A vasalás így nagyon egyszerű és kényelmes tevékenységgé válik.

Különbözőféle anyagokhoz
A kézi ruhagőzölő mindenféle anyag és ruha vasalására alkalmas. A készülékfejet a ruhadarabhoz közelítve történik a vasalás anélkül, hogy kiégetné a ruhát. Kényes anyagú ruhák (pl.selyem) vasalására is alkalmas.

Kefe
Vastagabb anyagokhoz használja a mellékelt kefét, amelynek segítségével az anyag szálai szétnyílnak és a gőz mélyebbre tud hatolni annak rétegeibe. A kefe különösen hasznos lehet pl. kabátok esetén. A szennyeződések és szöszök is eltávolíthatók segítségével.

 

MŰSZAKI ADATOK:

  • Teljesítmény: 1500 W
  • Hálózati feszültség: 220-240 V
  • A víztartály kapacitása: 110 ml
  • Súly: 820 g