Leírás

 

Világítsa meg otthonának minden rejtett sarkát
“A garázsban mindig olyan gyenge fény volt, hogy nem tudtam dolgozni. Nos, mivel intelligens lámpákat vettem, ez már nem jelent problémát. A fény elég erős, nem igényel elektromos vezetékeket, mivel akkuval és érzékelővel működik, és könnyen elérhető. Feltöltöm, és nagyon könnyű felszerelni. Nagyszerű dolog, már rendeltem egy újat a pincébe! ” D. Balázs

 

Egyszerű és gyors telepítés

  • Az intelligens lámpák telepítése nagyon egyszerű. A lámpa hátuljára mágneses lemez van felszerelve, amely lehetővé teszi a lámpa könnyű rögzítését bármilyen vasfelülethez.
  • Abban az esetben, ha a lámpát nem mágneses felületre szeretné telepíteni, akkor kap egy vaslemezt a csomagban lévő egyes lámpák mellett.
  • Abban az esetben, ha a lámpát nem fémfelületre szeretné elhelyezni, talál egy vaslemezt a csomagban lévő minden egyes lámpa mellett. Egyszerűen távolítsa el a védőlapot a lemez öntapadó szalagjáról, rögzítse a felületre, és erősítse hozzá.
  • Helyezze el a lámpát a szekrényben úgy, hogy amikor kinyitja az ajtót, az megvilágítson minden sarkot.

 

 

 

 

Elem és újratöltés
A lámpa beépített 2500mah akkumulátorral rendelkezik, amely biztosítja, hogy a lámpa, több mint 6 órán át világítson. Az akkumulátor lemerülése után egyszerűen töltse fel a mellékelt kábellel.

A mozgásérzékelő
A lámpának van egy beépített intelligens mozgásérzékelője, amely biztosítja, hogy a lámpa csak akkor kapcsoljon be, amikor a közelben van. Az érzékelő szintén felismeri a nappal és éjszaka közötti különbséget, és így csak sötétben kapcsol be, amikor a világításra tényleg szükség van.

Szuper világos
A lámpa 54 egyedi LED-ből, egy fluoreszkáló fényvisszaverőből és egy fényirányító panelből áll. Ez kivételes fényerőt biztosít, amely az ember számára nem fárasztó hatású. Ilyen módon világosabb, mint a többi lámpa, ám nem árt a szemének.