Leírás

A Neck Comf nyakpárna növeli a komfortérzetet munka közben puha anyagával és tökéletes támasztásával. Különleges háromrétegű kialakítása alkalmazkodik a fej helyzetéhez, és minden helyzetben segítséget nyújt a kényelmesebb testtartáshoz. Így akár órákon át a megfelelő helyzetben ülhetünk anélkül, hogy kellemetlenül éreznénk magunkat.

A munka során az alacsony kijelzőmagasság fájdalmat okozhat a hát felső részén és a nyakon. A nyaki izom erőltetett feszülése merevséget okoz, mely miatt kellemetlen fájdalmai lehetnek és hosszútávon károsodást okozhat. A Neck comf nyakpárna kiegészítő támaszt nyújt, és helyesebb tartásra kényszeríti a fejét. Ez által enyhíti a nyaki izmokat, kiküszöböli a nyak kellemetlen fájdalmait.

Egyre több időt töltünk ülő helyzetben, tehát a megfelelő testtartás még fontosabb a test jóléte szempontjából. Mivel a párna ülő helyzetben elősegíti az egyenes és egyenes testtartást, növekszik a vér és az energia keringése a testben, ami pozitív hatással van a jó közérzetre és az életre. Több energiája lesz, jobban fogja érezni magát és javulni fog az egészségi állapota.