Leírás

A leggings rendkívül sima és rugalmas műbőrből készül t, amely nem gyűrődik. A kellemes anyag szorosan feszül a lábra, ugyanakkor könnyedén lehet benne hajolni, guggolni vagy ülni. A közeledő hideg téli napokra ideális viselet, hogy ne fázzon. Tökéletesen kombinálható elegáns esti vagy mindennapi viselethez is. A leggings ergonomikus kialakításának köszönhetően tökéletesen alkamazkodik a test formájához és irigylésreméltó alakot eredményez.

A divatos műbőr leggings kihangsúlyozza alakját, alkalmazkodik testformájához, vonzó megjelenést biztosít, felkeltve ezzel mások figyelmét és még magabiztosabbá teszi viselőjét. A leggings megtartja alakját, megemeli fenekét és kihangsúlyozza csípőjét. A magas derék eltakarja, laposítja a hasat, így elrejti a felesleges kilogrammokat.

Modern megjelenés minden stílushoz: a leggingset nagyon egyszerű kombinálni más ruhadarabokkal, mivel minden stílushoz illik. Elegáns esti és mindennapi lezser viselethez is hordható.

Vonzó megjelenés: a műbőr minden évszakban vonzó és modern megjelenést biztosít. A leggings mindenféle alakhoz ideális, hiszen alkalmazkodik minden testformához és csodálatosan hangsúlyozza alakja előnyös oldalait.

Magas derék-kialakítás: a magasan szabott derék eltakarja és megtartja a hasat, így elrejtve a felesleges kilókat.