Leírás


Különleges kivitelezés kényelmes párnázottsággal

A matrac kitűnő támasztást ad a hát felső részének és a nyaknak, ezáltal optimális kényelmet biztosít. Ajánlott mindenkinek, aki szívesen lazítana bárhol és bármikor egy jó könyv, jó barátok társaságában, aki szeret horgászni, vagy aki csak szeretné élvezni a pihenés örömét! Igazán örülni fognak neki a legkisebbek is, hiszen ez a felfújható matrac kiváló játéklehetőséget nyújt.


Vastag, Erős, Kényelmes

Többrétegű, vastag, strapabíró és könnyű anyag, mely pihenés közben légiesen könnyű érzetet nyújt. Könnyen tisztítható, vízálló anyagának köszönhetően olyan felületeken is használható, mint fű, homok, kavicsos terület, stb., valamint a medencében és a medence mellett is.


Egyszerű használat

Egyedülálló felfújási módja lehetővé teszi a matrac néhány pillanat alatti feltöltését a levegőben való nyitott állapotú mozgatásával. Amikor a matracban elegendő levegő van, csak zárja le a csattal. Elcsomagolása is egyszerű és gyors, csak kinyitja a csatot, feltekeri a matracot, majd a tároló zsákba teszi.  Praktikusságának köszönhetően kitűnő társ zenei fesztiválokon, kempingezéskor, kerti grillezéskor, napozáskor a strandon, egy meccset is végig nézhet róla, de akár a repülőtéren való várakozást is kényelmesebbé teheti. Használja képzelőerejét és fedezze fel a korlátlan felhasználási módot!