Leírás

Hitelesített, forradalmi eszköz, amely otthona kényelméből segít formájának alakításában úgy, mintha azt egy szépségstúdióban tenné.

1. Ultrasonic / Ultrahangos terápia

2. IR / Infravörös terápia

3. EMS / Elektrostimulációs terápia

 

 

Arc = Tisztítja a pórusokat, világosítja az arcot, kisimítja a ráncokat. Mélyen tisztítja és hidratálja a bőrt. Csökkenti a ráncok megjelenését és feszesebbé teszi a bőr textúráját. Fiatalítja a bőrt.

Test = Megszünteti a felesleges zsírlerakódásokat, formálja a testet és erősíti az izmokat. Csökkenti a narancsbőr megjelenését.

Egészség = Elősegíti a sejtek megújulását és a szervezet anyagcseréjét. Javítja a vérkeringést és a nyirokrendszert. Gyógyítja a problémás bőrt.

 

 

Az ultrahangos hullámok lebontják a zsírsejteket és feszesebbé teszik a bőrt. Felgyorsítja az anyagcserét és a szövetek regenerálódását. Csökkenti a szubkután zsír mennyiségét. Segít könnyebben lefogyni.

Az ultrahangos kavitációt a zsírsejtek fájdalommentes, hatékony és tartós feloldására, valamint a kezelt részek következetes csökkentésére, a cellulitisz csökkentésére és a bőr kisimítására használják. Az ultrahangos kavitáció alkalmas az áll, a karok, a dekoltázs, a has, a fenék, a comb és a lábszár ápolására.