Leírás


Cirkuláció és a fájdalmak
Amikor a hát feszültség nélkül van, megjavul a vérkeringés a test és a csigolyák közti lemezek között.Igy a hátba több oxigénnel teli vér töltődik, ön pedig élénkebben és ujraszületve érzi magát. Rendszeres használatával legyőzi a fájdalmat a hátban és nagymértékben eltávolitja azt.

 

Hátgerinc egészsége
Napi tennivalók mint a számitógép használata, egésznapi üdögelés és fizikai aktiválás elörehozzák a hátgerinc és a testtartás kiegyensulyozatlanságához. A hátgerinc nyújtásával pedig a gerinc tárcsákba behatolnak a vér és az oxigén, amelyek javitsák a hátgerinc egészségét. Az egészséges csigolyák nélkülönhezetlen a normális müködéshez.
A hátfeszítő segédeszközünkkel növelheti a csigolyák közötti korongok mennyiségét, ezáltal megakadályozhatja a csigolyák közötti zsugorodást, és növeli a gerinc erősségét és egészségét.

 

Javitsa a testtartást
A hátfeszitő segédeszköz és deréktámasz arra van tervezve hogy javitja a testtartást.Fokozatosan visszatériti a hátgerincet az első állására és ezzel javitja a testtartást.A nyújtás során az oxigénszint a csigolyák közötti lemezekben növekszik, tovább erősítve a gerincét.
A gerinc nyújtásával meghosszabbítja a hát izmait is, hogy fokozza a rugalmasságot és az állóképességet, és a hátad erősebbé, egyenesebbé és rugalmasabbá válik.